Izvor: JUGpress.com, 05.Feb.2023, 10:18

Jedna osoba poginula, tri teško povređene

LESKOVAC

Jedna osoba je poginula a tri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 03.20 sati, na putu Leskovac-Grdelica, kod sela Guberevac.

Prema informacijama iz policije, automobil marke Be-em-ve prevrnuo i sleteo sa puta na starom auto putu Grdelica-Leskovac , ispred sela Guberevac.

Na licu mesta je poginula devojka a trohica mlafića su, sa teškim telesnim povredama, prebačeni u niški Zrgentni centar, rečeno nam >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je u policiji.

Za sada nije poznat uzrok ove nesreće.

U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu kažu da su rano jutros primljena tri pacijenta stara 24, 19 i 18 godina sa višestrukim povredama i da su svi on i trenutno vitalno stabilni.

4

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEPOMIČNO TELO PORED PUTA Užas ko Kaća, jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 05.Feb.2023

Jedna osoba poginula je u nesreći koja se danas posle 17 časova dogodila na putu Zrenjanin-Novi Sad kod Kaća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.