Jedna osoba poginula, četvoro povređeno u udesu kod Leskovca

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula, četvoro povređeno u udesu kod Leskovca

Vozač "golfa" M.V. (32) poginuo je jutros na licu mesta u centru sela Manojlovce kod Leskovca, kada je udario u autobus pun putnika, u kome su povređene četiri žene, rečeno je agenciji Beta u policiji i Opštoj bolnici u Leskovcu.

"Pacijent je sa teškim povredama glava dovezen bez znakova života", kazao je Beti direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

On je rekao da četiri pacijentkinje iz autobusa imaju lakše telesne povrede.

Saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nesreća dogodila se jutros oko sedam časova u centru sela Manojlovce, ispred osnovne škole "Radoje Domanović".

"Kada sam izašao napolje video sam muškarca u smrskanom automobilu i unezverene ljude kako izlaze iz autobusa. Pajserima smo pokušali da muškarsca izvučemo iz automobile, ali nismo uspeli. Potom je došla hitna pomoć i vatogasci koji su ga izvukli iz olupine. Čini mi se da je davao znakove života", kazao je Živojin Grozdanović.

Od siline sudara autobus je udario u banderu, a "golf" koji se kretao ka Leskovcu, odleteo je u betonsku školsku ogradu i porušio je.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka: Golf odleteo na školsku ogradu

Izvor: B92, 30.Jan.2018

Vozač golfa M. V. (32) poginuo je jutros u udesu u centru sela Manojlovce kod Leskovca, kada je udario u autobus pun putnika. "Pacijent je sa teškim povredama glave dovezen bez znakova života", kazao je Beti direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

Nastavak na B92...

TEŠKA NESREĆA Poginuo muškarac, povređene profesorke (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 30.Jan.2018

U saobraćajnoj nesreći u leskovačkom selu Manojlovce dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo vozač „Golfa“ Vladica Mihalović (32) iz Velike Biljanice, a četvoro putnika je lakše povređeno...Kako je Jugmedii potvrđeno na licu mesta i u leskovačkoj bolnici, tragedija se...

Nastavak na juGmedia...

FOTO: Automobil udario u školsku ogradu, jedna osoba poginula, četiri lakše povređene

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2018

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Manojlovce, u okolini Leskovca, jedna osoba je izgubila život dok su četiri osobe lakše povređene U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Manojlovce, u okolini Leskovca, jedna osoba je izgubila život dok su četiri osobe...

Nastavak na Večernje novosti...

Saobraćajka kod osnovne škole: Autom udario u autobus pun putnika, poginuo na licu mesta

Izvor: BKTV News, 30.Jan.2018

Policija blokirala prilaz mestu tragedije!.."Pacijent je sa teškim povredama glava dovezen bez znakova života", kazao je direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević...On je rekao da četiri pacijentkinje iz autobusa imaju lakše telesne povrede...Jeziva smrt u Nišu: Sin pronašao majku...

Nastavak na BKTV News...

Nesreća u Leskovcu, poginula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2018

Jedan muškarac poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u centru sela Manojlovce kod Leskovca, potvrdio je za Tanjug portparol leskovačke policije...Nesreća se dogodila jutros oko 7:20 sati kada je putničko vozilo udarilo u autobus, naveo je i dodao da je vozač automobila poginuo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.