Izvor: JUGpress.com, 06.Sep.2023, 23:15

Jedinstvo iz Bošnjaca nokautiralo SFK Moravu iz Vladičinog Hana

LESKOVAC-VLADIČIN HAN-LEBANE-MEDVEĐA-VRANJE-VRANJSKA BANJA-BOJNIK

Zonaši ,,Juga” morali su danas, u sredu, da igraju utakmice 5.kola i to vanredno, jer u trci za bodove bori 18 klubova. Ovako glomazno takmičenje je uslovilo da se moraju neka kola igrati van redovnog termina sve u želji da se prvenstvena sezona završi u predviđeno vreme i pre nego li što stignu loši zimski uslovi za igru.

U Bošnjacu domaće Jedinstvo prosto je nokautiralo ekipu SFK Morave >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iz Vladičinog Hana napunivši joj mrežu sa pet postignutih golova.

Radan iz Lebana i ove sezone ne igra kako bi trebalo s obzirom da se radi o klubu sa dugom fudbalskom tradicijom i renomeom doskorašnjeg srpskoligaša. Na gostovanju u Gornjem Stopanju doživeli su poraz od domaćeg Jedinstva sa 4:3, koja se sa leskovačkom Slogom nalazi na deobi prvog mesta.

Fudbaleri leskovačkog zonaša Sloge doneli su sa gostovanja sva tri boda pobedivši ekipu Gračanice sa 1:3.

U Medveđi domaća Jablanica sa 2:1 savladala je Mineralac iz Vranjnske banje. Do jednog mršavog boda stigla je ekipa Plantaže na svom bunjištu igrajući nerešeno 1:1 sa ekipom Svetlosti iz Badnjevca, a takođe jedan bod na svom kontu upisali su i igrači Mladosti 1959 u svom Vinarcu u susretu sa OFK Kosanicom u meču gde su mreže oba golmana mirovale. Donedavni superligaš ekipa SU Dinama iz Vranja iznenadila je kao gost i u Bojniku sa 0:2 savladala anemičnu ekipu Puste reke.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.