Jedinstvena Srbija otvorila kancelariju u Grdelici

Izvor: JUGpress.com, 31.Maj.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvena Srbija otvorila kancelariju u Grdelici

LESKOVAC-GRDELICA

Uz prisustvo šezdesetak  članova i simpatizera, Jedinstvena Srbija je svečano u ponedeljak otvorila stranačku kancelariju u Grdelici.

“Dragan Marković Palma se bori da se uspostavi sistem svima dostupne socijalne pravde, pravo na posao u dostojanstvenom radnom okruženju kao osnovi da mladi ostanu u Grdelici gde će zasnovati porodicu”, rekao je na otvaranju potpredsednik Jedinstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srbije Nenad Filipović.

“Iako postoje prirodna bogatstva i marljiv narod, više decenija na ovom području traje ekonomska migracija, tako da odavno postoji potreba da se kroz rad stranačke kancelarije stanovništvu prikažu i približe već uspešno primenjeni modeli socijalnog razvoja”, ocenio je Filipović.

Članovi i simpatizeri Jedinstvene Srbije iz grdeličkog kraja na otvaranju posebno su se interesovali za akcije turističkih putovanja kroz Srbiju koje organizuje leskovački Gradski odbor uz pomoć vaučera republičke Vlade.

Ova jedinstvena aktivnost leskovačkog odbora naišla je na pozitivni odjek, što je dodatna potvrda uspešnosti rada lokalnog i sveukupnog stranačkog, Palminog pozitivnog imidža u grdeličkom kraju.

Prostorije Jedinstvene Srbije leskovačkog Gradskog odbora nalaze se u ulice Bore Pešića 49. Vlasnik prostorija Goran Jović besplatno ih je ustupio stranci na korišćenje.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.