Jedan poginuo, pet povređenih

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan poginuo, pet povređenih

LESKOVAC – Jedna osoba je poginula, a pet je povređeno kada su se danas sudarila tri automobila na regionalnom putu Leskovac – Pečenjevce, potvrđeno je agenciji Jugmedia.

Na licu mesta poginuo je Aleksandar Perić (42), koji sa mini kombijem marke “fiat” krenuo u preticanje i naleteo na kamion. Dva vozila su potom udarila u automobil parkiran pored puta.

Teške povrede zadobio je Perićev suvozač >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i vozač kamiona i oni su posle ukazane pomoći prebačeni na dalje lečenje u Niš, dok su lakše povređene tri osobe iz parkiranog automobila.

Portparol Policijske uprave Boban Zdravković rekao je da je do nesrće došlo oko 13,30 sati u blizini Zalužnja.

„Dva automobila su se sudarila i naletela na treći koji je bio parkiran pored puta“, kazao je Zdravković i dodao da su intervenisali i vatrogasci.

Saobraćaj je na tom delu puta u prekidu i preusmerava se sa dve lokacije, kod Brestovca i naselja Solidarnsot, ka starom autoputu M-1

Na mestu nesreće su policija i istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičicć.

(Kraj) mia/

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan poginuo, pet povređenih u udesu kod Leskovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2013

Jedna osoba je poginula, a pet je povređeno kada su se danas sudarila tri automobila na regionalnom putu Leskovac-Pečenjevce, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.