Izvor: JUGpress.com, 10.Dec.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna rasprava o kapitalnim projektima bez gradjana i rasprave

LESKOVAC

U sali Skupštine grada Leskovca danas je održana javna rasprava o kapitalnim projektima.

Na raspravi, sem funkcionera i službenika grada i ponekog novinara, koji je saznao za ovaj dogadjaj, poziv iz kabineta gradonačelnika nije upućen, nikog više nije bilo.

Gradonačelnik Goran Cvetanović je pročitao koji su to kapitalni projekti koji se trenutno realizuju i koji će biti nastavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << , ili iznova realizovani, u 2020. godini.

Niko od prisutnih nije imao nikakvu primedbu ni zapažanje pa je javna rasprava, tako, okončana posle petnaestak minuta.

Obaveštenje o ovoj javnoj raspravi, kao i o javnoj raspravi o budžetu grada, objavljeno je tek juče na sajtu grada .

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Koji su kapitalni projekti za 2020. godini?

Izvor: JUGpress.com, 10.Dec.2019

LESKOVAC..U sali Skupštine grada Leskovca održana je javna rasprava o kapitalnim projektima koji su predviđeni u budžetu za 2020. godinu. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je ocenio da se u Leskovcu bez dana predaha konstantno radi i gradi...„Investicije i projekti koji su sprovedeni ili...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.