Jaka kiša i grad naneli štetu Leskovcu

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka kiša i grad naneli štetu Leskovcu

Nevreme je danas izazvalo poplave u severnom delu Leskovca, rečeno je u mesnom Sektoru za vanredne situacije.

Jaka kiša, praćena gradom veličine oraha, izazvala je danas bujice i poplavila pedesetak podruma kuća u Leskovcu.

Vanredno stanje u Novom Pazaru

"Najveći broj poplavljenih podruma je u ulicama u naselju Dubočica i u ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Djure Salaja", kazao je Beti načelnik Sektora Miodrag Marjanović.

Nevreme je trajalo oko sat vremena od 14.30 do 15.30 i za to vreme je, prema merenjima meterološke stanice, palo 5 litara kiše po kvadratnom metru.

Poplavljen Niš! (FOTO)

U svernom delu grada su i posle prestanka pljuska skoro sve saobraćajnice bile poplavljene vodom, zbog čega je bilo zaostoja u saobraćaju.

Vodene bujice su u podnožju brda Hisar oštetile asfaltirane kolovoze, a sa onih neasfaltiranih odnele su kamenje i pesak.

Leskovac: Silovao maloletnu ćerku!

Nevreme nije pričinilo štetu usevima jer je grad padao samo na području gradskog jezgra, ali je uništio veliki deo cveća na balkonima.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.