Izvor: JUGpress.com, 25.Okt.2021, 19:15

Jaka “Svetlost” lider na tabeli

LESKOVAC-VRANJE-TRGOVIŠTE

Posle deset odigranih utakmica u zoni ,,Jug” došlo je do promena na liderskoj poziciji.

U komšijskom derbiju u Gornjem Stopanju doskorašnji lider na tabeli ekipa Jedinstva izgubila je sa 1:2 od veoma dobre ekipe Puste reke iz Bojnika.

Tako su komšije svrgnuli svoje komšije sa prvog mesta, što su dočekali fudbaleri Svetlosti iz Badnjevca da se domognu liderske pozicije i to rekordnom pobedom od 7:2 u meču sa slabom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ekipom iz Vranjske banje, koja je u zoni ,,Jug” posledenjeplasirana i sa samo jednim osvojenim bodom.

Ni Moravac Orion iz Mrštane ništa nije bolji, jer dojučerašnji srpskoligaš i prvoligaš iz Mrštana još uvek se nije radovao pobedi, što je osnovni razlog da ima na svom kontu samo jedan osvojeni bod.

U poslednjem 10.odigranom meču u Mrštanu domaći fudbaleri poraženi su sa 1:2 od ekipe Radana iz Lebana čiji fudbaleri igraju u promenljivoj formi u dosadašnjem delu jesenje sezone. Posle početnih dobrih rezultata, forma fudbalera Plantaže ide silaznom putanjom, tako da i ne čudi pobeda Čekmina sa 3:0 u meču sa ekipom Plantaže.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.