Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2022, 22:29

Jablanička okružna liga: Golmani čak 46 puta matirani

LESKOVAC-VLASOTINCE

Ni najmanje nije bilo lako čuvarima mreže u premijernim utakmicama u novoformirnoj Jablaničkoj okružnoj ligi. Napadači su bili nemilosrdni i čak u 46 navrata primorali su protivničke gomane na kapitulaciju. Izgleda da su odbrane bile isuviše slabe i tako dozvolile protivničkim igračima da se u ovom kolu proslave.

Posle nekoliko godina uspeha pod vođstvom Jovana Stankovića, ekipa Moravca >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iz Mrštana doživljava teške trenutke i svake godine ide u niži rang takmičenja i pitanje da li će uopšte nastaviti sa takmičenjem, jer igrački kadar je previše slab za ovaj rang takmičenja. Onda i ne čudi što su na svom terenu došiveli pravu katastrofu u meču sa ekipom Vučja sa gotovo neverovatnim rezultatom 2:10. Nemilosrdni i efikasni strelci bili su i igrači Budućnosti iz Orašja koji su na svojoj ,,Dubravi” sa 7:1 savladali ekipu Mladosti iz Batulovca.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.