Izvor: JUGpress.com, 25.Apr.2023, 08:59

Jablanica plitak potok za Žitorađu

LESKOVAC-LEBANE-VLADIČIN HAN

Fudbaleri Jablanice na svom terenu u Medveđi nisu uspeli da zaustave zahuktalog lidera na tabeli ekipu Žitorađe, koja u drugoj polovini prvenstva sada već ima kapitalnih devet bodova više u odnosu na najbližeg pratioca ekipe leskovačke Sloge, koja je osvojila samo bod na svom terenu igrajući nerešeno 1:1 sa ekipom Morave iz Vladičinog Hana. Prave goleade bilo je u Vinarcu gde je domaća Mladost slavila pobedu od 7:4 u meču sa ekipom Lugine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Fudbaleri Radana igrali su nerešeno 1:1 na gostovanju sa ekipom Svetlosti, a u komšijskom odmeravanju snaga u Bojniku domaća Pusta reka sa 4:2 slavila je pobedu protiv ekipe Plantaže.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.