Izvor: JUGpress.com, 25.Maj.2023, 12:12

JUGpresu potvrđeno iz Vodovoda: Direktor podneo ostavku

LESKOVAC

Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress je u Javno-komunalno preduzeću “Vodovo” rečeno danas da je direktor tog preduzeća Staniša Ristić podneo ostavku.

Navode da je “razlog lične prirode”.

Na pitanje ko će menjati Ristića na toj poziciji dobili smo sledeći odgovor : Ko će menjati Stanišu Ristića odlučuje osnivač preduzeća.

Na pitanje da li Ristić ostaje u Vodovodu ili će raditi negde drugde odgovoreno nam je : ” O budućem statusu Staniše Ristića bićete obavešteni blagovremeno”. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Direktor Vodovoda podneo ostavku zbog vodomera i visokih računa?

Izvor: JUGpress.com, 25.Maj.2023

LESKOVAC..Direktor leskovačkog “Vodovoda” Staniša Ristić dao je ostavku zbog negodovanja građana posle uvećanih računa za vodu, rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanovioć...On je dodao da Ristić nije poslušao primedbe na retroaktivnu naplatu računa za utrošenu vodu iako je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.