JS organizuje dobrovoljne davaoce krvi

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JS organizuje dobrovoljne davaoce krvi

LESKOVAC –  Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Leskovcu u saradnji sa Službom za transfuziju krvi organizuje sutra u stranačkim prostorijama akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Svi članovi, simpatizeri stranke i ostali građani mogu u periodu od 12 do 17 časova u prostorijama GO JS, stara Uprava sajma na drugom spratu, da se uključe i pomognu da se pred nastupajuće praznike obezbede dovoljne zalihe kako bi se sprečio eventualni deficit i obezbedile zalihe dragocene tečnosti tokom narednog perioda.

JS će ubuduće na svaka 4 meseca organizovati ovu humanitarnu akciju.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi na trgu ispred opštine Zvezdara

Izvor: Blic, 16.Dec.2015, 00:56

Transfuziomobil za dobrovoljne davaoce krvi biće ponovo na platou ispred gradske opštine Zvezdara, u Bulevaru Kralja Aleksandra 77, u periodu od 11 – 17 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.