JKP “Komunalac” nabavio novi auto cisternu

Izvor: JUGpress.com, 29.Jun.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JKP “Komunalac” nabavio novi auto cisternu

LESKOVAC

Leskovačko Javno-komunalno prteduzeće “Komunalac”  nabavio je novu auto-cisterne za pranje ulica, što je bio povod da da platou ispred Robne kuće danas bide održana konferencija za novinare.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da je investicija vredna 9,6 miliona dinara i da je „Komunalac“ obezbedio 6,1 miliona, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grad pomogao sa 3,5 miliona.

„Na ovaj način ispunjavamo obećanje da svake godine kupimo bar po jednu mašinu i tako obnavljamo mehanizaciju i opremu ovog preduzeća”, rekao je on.

“Nadam se da je naša rešenost da uredimo grad očigledna, a u toj nameri važni saradnici su nam i građani Leskovca. Svi zajedno, odgovornim ponašanjem, možemo da doprinesemo da naš grad izgleda čisto i pristojno. U planu je da se u ovoj godini izvrše i nabavke kiper kamiona i pogrebnog vozila u vrednosti po 600.000 dinara.“

Direktor JKP „Komunalac“ Vladimir Sinadinović kaže da ova auto-cisterna ima na svojoj šasiji prohromski sud kapaciteta deset metara kubnih.

„Ona poseduje i specijalizovane šmrkove koji se nalaze sa prednje i zadnje strane samog vozila pomoću kojih je moguće pranje ulica bez radne snage. Vozilo će se koristiti za pranje ulica i polivanje sadnica u gradu.“

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.