Izvor: JUGpress.com, 26.Jun.2023, 19:11

JKP Grdelica: Bez vode zbog tehničkih problema

LESKOVAC

Usled tehničkih problema na samom vodozahvatu u selu Gradištu došlo je do opadanja pritiska u vodovodnoj mreži te su tom prilikom korisnici u višim zonama ostali bez pijaće vode, odgovor je iz Javno komunalnog preduzeća “Grdelica” koji ej stigao na adresu Regionalne informativne agencije JUGpress a na naše pitan je zašto stanovici Grdelice selo nemju već dva dana vodu za piše.

” Distribucija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vode u nižim zonama vršena je uredno i bez prekida. Normalizacija celokupnog vodovodnog sistema za sve korisnike očekuje se u toku dana. JKP “Grdelica” ovom prilikom izražava zahvalnost svim korisnicima na strpljenju i razumevanju”, navodi s eu odgovoru koji je potpisao direktor JKP “Grdelica” Bratislav Cvetković.

Ovo je samo deo odgovora na sledeća pitan ja , koja smo jutros poslali.

Evo svih pitanja

1.Koji je razlog za ovu nestašicu ?

2. Kada će korisnici dobiti vodu i da li će ona biti za piće?

3. Da li je ova nestasica vode, a javljaju nam da ih je bilo i ranije, povezana sa Rupskom rekom i sa dvema mini hidrocentralama koje rade na njoj? (kraj) LJS/ SA

Čitaoci javljaju: Selo Grdelica dva dana bez vode

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.