JEZIVO UBISTVO U CENTRU LESKOVCA: Krvavi pir se odgirao na pumpi - nastradao muškarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 21:07

JEZIVO UBISTVO U CENTRU LESKOVCA: Krvavi pir se odgirao na pumpi - nastradao muškarac

Ubistvo u centru Leskovca, privedeni osumnjičeni

Jedna osoba ubijena je u centru Leskovca, a osumnjičeni su privedeni, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi MUP-a u tom gradu.

Kako navode, uviđaj je u toku.

TV Leskovac je prenela da se ubistvo dogodilo oko 18 sati kod Mol pumpe i da je ubijen muškarac.

Ubistvu je, kako se navodi, prethodila tuča.

Telo žrtve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvek leži u dvorištu pumpe, a kako se nezvanično saznaje, privredeni su nakon tuče ženska osoba B. Z. i dva muškarca I. Đ i L. R. Identitet žrtve je još uvek nepoznat.

Tragičnom ishodu, pričaju radnici sa pumpe, prethodila je svađa unutar pumpe u kojoj se nalazi i kafić, da bi se nastavila ispred lokala. Očevici tvrde da su žrtvu dvojica muškarca i pomenuta žena uvukli u automobil parkiran na pumpi, najpre ga tukli u samom automobilu, pa nastavili izvan automobila.

Jedan od radnika na pumpi je pozvao policiju, prišao do žrtve, ali po njegovim rečima, čovek je već bio mrtav. Ono što je sigurno, kako tvrde očevici, pucnjave nije bilo. Na licu mesta je bila i Hitna pomoć koja je pokušala da reanimira žrtvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.