JEZIVE SCENE: Prvi snimci sa MESTA POKOLJA četvoročlane porodice u Leskovcu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 17:28

JEZIVE SCENE: Prvi snimci sa MESTA POKOLJA četvoročlane porodice u Leskovcu (FOTO/VIDEO)

Zločin navodno počinjen sekirom

U Ulici Ratka Pavlovića u Leskovcu danas oko 14:30 se dogodilo svirepo ubistvo. Prema navodima policije ubijena je četvoročlana porodica.

Prizor koji su policajci koji su došli na uviđaj zatekli bio je jeziv.

Zločin je navodno počinjen sekirom, a nastradali su muškarac, njegova trudna supruga i dve ćerke od 12 i 18 godina.

Neki od okupljenih komšija rekli su da su ranije čuli više puta kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukućani svađaju.

- Niko u to vreme nije čuo pucanj iz vatrenog oružja pa se pretpostavlja da su ubijeni nekim hladnim oružijem. Lepo je vreme, vrata su im otvorena ceo dan, a pošto su kuće gusto zbijene, čuo bi se pucanj - rekle su komšije.

Danas oko 16 časova priveden je Miloš I. (22) koji je osumnjičen da je iz za sada nepoznatog razloga, najverovatnije sekirom, ubio svog oca Predraga, zatim svoju sestru i Predragovu ćerku Anu, onda Predragovu vanbračnu suprugu Anu R, koja je u drugom stanju i njenu maloletnu ćerku.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.