JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA: Muškarac izgubio kontrolu nad vozilom, zakucao se u zaštitnu ogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 13:41

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA: Muškarac izgubio kontrolu nad vozilom, zakucao se u zaštitnu ogradu!

Poginuo na licu mesta

U mestu Manojlovac kod Leskovca dogodila se, oko 11 sati, jeziva saobraćajna nezgoda u kojoj je na mestu stradao muškarac.

Prema informacijama, on je bio za volanom "citroena" kada je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Na mestu je ostao mrtav. Prema informacijama, nije bilo kontakta sa drugim vozilom.

O slučaju je obaveštena policija i tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD LESKOVCA Muškarac izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u zaštitnu ogradu: Stradao na licu mesta

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Na deonici autoputa između sela Krajince i Manojlovce desila se danas tragedija kada je muškarac, koji je vozio pik ap, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu i na licu mesta ostao mrtav, potvrđeno je Jugmedii u PU Leskovac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.