Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SUDAR KOD LESKOVCA Voz smrskao automobil na pružnom prelazu, muškarac teško povređen

Dvojica mladića iz Gadžinog Hana, od kojih je jedan maloletan, povređeni su u sudaru automobila i putničkog voza večeras oko 19.40, a železnički saobraćaj od Niša prema Preševu je u prekidu.

Voz smrskao automobil na pružnom prelazu, muškarac teško povređen - https://t.co/cFbXM9hVxC pic.twitter.com/LXwm6B1vfC

S.T (22) je zbog teške povrede glave prebačen iz urgentnog centra u Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Klinički centar u Nišu, dok je maloletni F. D. (16) lakše povređen, rečeno je agenciji Beta u leskovačkoj bolnici.

Putnici koji su bili u vozu kazali su agenciji Beta da je automobil smrskan do neprepoznavanja i da je prava sreća što su mladići preživeli.

Takođe putnici su tvrdili da je rampa na pružnom prelazu kod Brestovca bila podignuta, ali ti podaci nisu zvanično potvrđeni.

"Voz je udario u zadnji deo automobila i bacio ga na banderu. Video sam tri mladića pored automobila kako izvlače dvojicu. Scena je bila jeziva, a ja sam bio sa decom i nisam smeo da se zaustavljam. Ono što sam pouzdano video jeste da je rampa stajala podignuta", ispričao je jedan putnik koji je sa decom pešice došao do Leskovca.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Voz smrskao automobil na pružnom prelazu, muškarac teško povredjen

Izvor: Beta, 21.Avg.2017

Dvojica mladića iz Gadžinog Hana, od kojih je jedan maloletan, povredjeni su u sudaru automobila i putničkog voza večeras oko 19.40, a železnički saobraćaj od Niša prema Preševu je u prekidu.S.T (22) je zbog teške povrede glave prebačen iz urgentnog centra u Leskovcu u Klinički centar u Nišu,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.