Iznemogao pao u ruke policiji

Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznemogao pao u ruke policiji

LESKOVAC - Dragan Stojanović Bečejac (43) iz Leskovca, osumnjičen za dvostruko ubistvo, uhapšen je u jednoj kući u naselju Dubočica, u Leskovcu. Kod sebe je imao pištolj za koji se pretpostavlja da je oružje kojim je počinio dvostruko ubistvo, saopštio je juče Biro MUP Srbije za saradnju s medijima, ne navodeći kada je tačno Stojanović uhapšen.

Stojanović je osumnjičen da je 17. januara oko 2.30 ušao u kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << porodice Mitić u Bobištu u nameri da ubije bivšu suprugu Snežanu (29) i njenog muža Miroslava (24), ali je u afektu ubio Miroslavljevog očuha Jovana (45) i oca Bogosava (71). On će najkasnije u roku od 48 sati posle hapšenja biti sproveden istražnom sudiji Okružnog suda u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, leskovačka policija Stojanovića je uhapsila juče oko 13 sati i sprovela u zgradu PU Leskovac, ispred koje je bilo vozilo Hitne pomoći jer je osumnjičeni, posle dvonedeljnog skrivanja iznemogao.

Zbog nekoliko dojava pretraženo je i pod prismotrom bilo više lokacija, pa i napuštene fabrike u Leskovcu. Zbog jedne takve dojave da je u Bobištu primećena sumnjiva osoba nalik Bečejcu „stradalo“ je nekoliko narkodilera i zaplenjeno nešto heroina.

Prema rečima ljudi koji poznaju Stojanovića, on je mnogima pretio. među njima je bila i socijalna radnica koja je donela rešenje o oduzimanju četvorogodišnjeg sina i njegovom smeštanju u hraniteljsku porodicu. Ova žena je zbog toga imala policijsko obezbeđenje, kao i članovi porodice Mitić. Juče je laknulo i Stojanovićevoj bivšoj ženi Snežani kojoj je pretio da će zauvek raščistiti s njom.

Prema rečima rođaka, prijatelja i komšija, motiv zločina je ljubomora jer je Miroslav početkom decembra prošle godine zasnovao bračnu zajednicu sa Snežanom.

Stojanović je policiji i pravosuđu poznat zbog silovanja, bludničenja, nasilničkog ponašanja i krađe.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.