Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjen režim saobraćaja zbog Roštiljijade

LESKOVAC

Zbog održavanja manifestacije „Roštiljijada 2019“, a na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja, doći će do potpunog zatvaranja saobraćaja na delu ulice Bulevar oslobođenja u centru Leskovca, na državnom putu I „b“ reda broj 39 (nekada magistralni put M-9) i to od raskrsnice ulice Bulevar oslobođenja sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << raskrsnice Bulevara oslobođenja sa ulicom Ivana Milutinovića (kod mosta na reci Veternici) u periodu od 24.08.2019. godine (subota) u 16:00 h do 02.09.2019. godine u 16:00 h (ponedeljak).

Autobuska stajališta zvana „Jugoplastika“ i „Robna kuća“ privremeno se stavljaju van upotrebe za vreme trajanja ove manifestacije, a zameniće ih postojeća stajališta zvana Tri šešira, Pošta i Dom partizana. Javni autobuski prevoz za pravce prema : Lebanu, Bojniku i Vučju će se odvijati na sledećoj relaciji: JP „GAS“ – ulicom 28. Marta – Bulevarom Nikole Pašića – ulicom Južnomoravskih brigada.

Javni autobuski prevoz za pravce prema Pečenjevcu, a imajući u vidu da se mora koristiti autobusko stajalište zvano „Suva reka“, odvijaće se na sledećoj relaciji: JP „GAS“ – ulicom Kralja Petra I – Mlinskom ulicom – ulicom Pana Đukića – ulicom Dr Jovana Kašikovića – Svetoilijskom ulicom – ulicom I Južnomoravske brigade.

Saobraćaj će se u ovom periodu odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i po regulisanim alternativnim pravcima.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.