Izložba uskršnjih jaja

Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba uskršnjih jaja

LESKOVAC

Centar za ekonomiku domaćinstva „Danica Vuksanović“ organizovao je tradicionalno takmičenje u pravljenju usktršnjih jaja

i likovnih radova kojima je tema „Vaskrs“.

Takmičenje je podeljeno dve grupe, jednu su činile pripremno-predškolske grupe i vrtići, a drugu niži i viši razredi osnovnih škola.

Takmičenje ima za cilj da da  radosnu notu, da deca pokažu svoju maštu i kreativnost i prikažu kako oni doživljavaju najradosniji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << hrišćanski praznik.

U kategoriji vrtića najbolja je bila pripremno-predškolska grupa iz Manojlovca sa vaspitačicom Svetlanim Ilić, a vrtići „Naše dete“ i „Ciciban“ su iskazali posebnu kreativnost.

U kategoriji škola za niže razrede najkreativniji je rad učenika OŠ „Josif Kostić“ sa učiteljicom Dragicom Antanasijević, a najlepši rad na temu Vaskrsa nacrtao je Mihajlo Vukobratović, učenik OŠ „Vasa Pelagić“.

U pratećem programu učestvovali su klinci iz najstarije grupe vrtića „1001 radost“ sa vaspitačicama Vesnom Đorđević i Aleksandrom Milić i učenici verske nastave OŠ „Vožd Karađorđe“ sa veroučiteljem Milanom Živkovićem i dirigentom hora Draganom Gičić.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.