Izložba o istoriji stripa na Balkanu u petak u Leskovačkom kulturnom centru

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2023, 20:35

Izložba o istoriji stripa na Balkanu u petak u Leskovačkom kulturnom centru

Međunarodna izložba ”Može za Balkan - CAN for Balkans” posvećena istorijskom stripu na Balkanu biće otvorena u petak, 3. februara, od 19 sati u Leskovačkom kulturnom centru.

Putujuća izložba je pre Leskovca bila predstavljena publici u rumunskom Brašovu i Tirani, kao i u Briselu, gde su autori iz Srbije po prvi put imali priliku da svoje radove predstave u Belgiji u okviru izložbe koju je posetilo više >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od 30.000 ljudi.

Izložbi će prisustovti Dražen Kovačević, srpski član žirija po međunarodnom pozivu i jedan od najznačajnijih strip umetnika u Srbiji, ali i strip autori poput Koste Milovanovića, Marjana Milanova, Srđana Todorovića, Aljoše Tomića i Dragana Stokića Rajačkog, dok će specijalni gost iz Rumunije biti Jonucu Popesku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.