Izložba fotografija polaznika škole novinarstva u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija polaznika škole novinarstva u Nišu

Kako izgleda selo Lokošnica kod Leskovca na fotografijama koje su, učeći se osnovama fotografije, napravili polaznici Multimedijalne škole novinarstva, posetioci će moći da vide na izložbi koja će biti otvorena večeras u 18 sati u niškom “Deli” centru.

Polaznici ove škole, koja je u organizaciji "Media i reform centra" trajala od septembra do decembra, imali su prilike da u okviru modula foto-novinarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posete Lokošnicu i svojim objektivima zabeleže sve što ih je inspirisalo.

Izložba je i formalan završetak ovogodišnjeg ciklusa škole, pa će tom prilikom polaznicima biti uručeni sertifikati. Ovom događaju prisustvovaće predavači koji su od septembra do decembra radili sa odabranim učesnicima, kao i raniji polaznici Multimedijalne škole novinarstva - kažu iz "Media i reform centra".

Inače, tokom Multimedijalne škole, iskusni, ali i budući novinari, imali su prilike da uče o agencijskom novinarstvu, fotografiji, video-editingu, onlajn novinarstvu i društvenim mrežama. Ideja je, kažu iz ovog Centra, da se novinarima omogući da budu u toku sa najnovijim tehnologijama i tehnikama modernog izveštavanja.

“Deli centar” se nalazi u Davidovoj broj 2, a ulaz na izložbu je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.