Izgorela stambena zgrada u Leskovcu

Izvor: B92, 25.Apr.2011, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela stambena zgrada u Leskovcu

Leskovac -- U Radničkom naselju u Leskovcu noćas je izgorela trospratna stambena zgrada. U požaru povređena jedna osoba.

Vatrogasne ekipe su uspele da evakuišu sve stanare ali materijalna šteta nastala u požaru je velika. Policija uhapsila stanara R.D. pod sumnjom da je nepažnjom izazvao požar.

U požaru koji je izbio oko pola tri popuno je izgorelo devet stanova . Vatara se za nepun sat proširila na čitavu trospratnu zgradu koja je zgrađena od montažnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << panela.

Većina stanara je spavala a Zoricu Mijajlović je probudila njena beba, stara 14 meseci, koja je plakala.

"Osetila sam prvo dim i videla da mi se dete guši. Uzela sam ga u naručje dok sam silazila niz stepenice budila sam komšije da što pre pobegnu" kaže Zorica Mijajlović.

Zgrada u koojoj je izbio požar sagrđena je od montažnih panela koji su lako zapaljivi.

Šef vatrogasne ekipe Saša Jovanović kaže da je požar pretio da se proštiri na susednu zgradu koja je izgrađena od istog materijala.

U gašenju požara pored leskovačkih vatrogasaca učestvovale su i ekipe iz Niša i Doljevca.

Snimak požara
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.