Izađi mi na teglu i u Brestovcu

Izvor: juGmedia, 01.Okt.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izađi mi na teglu i u Brestovcu

Takmičenje „Izađi mi na teglu“ istoimenog karavana, posle Leskovca, danas se održava i u obližnjem selu Brestovac, a manifestaciju je otvorio gradonačelnik grada na Veternici Goran Cvetanović.

On je između ostalog ocenio da se ovom manifestacijom slavi jedan od leskovačkih gastronomskih brendova – leskovački ajvar.

Inače, današnjom manifestacijom Leskovac je postao prvi grad u kojem se ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << takmičenje organizuje dva puta u toku sezone. Po pravilima, i ovde se 15 ekipa bori za prvo mesto i šporet “smederavac”, ali i za finalno takmičenje u Beogradu

FOTO: Sajt grada Leskovca

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.