Izvor: JUGpress.com, 18.Sep.2023, 08:35

Iz budžeta plaćena zamena stolarije u vrtiću, obaveze prema školama, finansiranje aktivnosti Crvenog krsta

LESKOVAC

Iz budžeta grada Leskovca krajem nedelje isplaćeno je 5.367.697,92 dinara na ime izvedenih radova na zameni stolarije u vrtiću „1001 radost“.

Iznosom od 865.810,86 dinara izmirene su sve dosad dospele obaveze po pitanju troškova osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Leskovca, objavljeno je na sajtu grada.

Za redovne troškove ustanova kulture isplaćeno je 466.875,76 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Iznos od 375.000 dinara uplaćen je na ime dospelh obaveza za finansiranja programskih aktivnosti leskovačkog Crvenog krsta.

u objavi se navodi da je “stanje u gradskom budžetu na današnji dan,( petak, 15. septembar) je 687 miliona dinara i pored ažurnog izmirenja svih obaveza.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.