Izvor: JUGpress.com, 20.Jul.2023, 09:45

Iz budžeta isplaćeno 110,6 miliona za plate zaposlenih u javnom sektoru i za usluge JKP Komunalca

LESKOVAC

Iz budžeta grada Leskovca isplaćeno je 110.617.193,92 dinara za plate zaposlenih kod direktnih i indirektnih korisnika budžeta i za usluge JKP Komunalac.

Za plate je isplaćeno 100.099.279,81 dinara, dok je za usluge održavanja čistoće, javnih toaleta i zoohigijene isplaćeno 10.517.914,04 dinara, objavljeno je na sajtu grada .

Navodi se da se plate zaposlenih u javnom sektoru sada isplaćuju redovno, do 20. u mesecu, dok su pre kasnile >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i po nekoliko meseci. Grad redovno izmiruje i ostale obaveze, uključujući i one prema preduzećima zta pružanje uslua kako bi se rad istih obavljao nesmetano i adekvatno.

Na računu budžeta grada danas je 689,7 miliona dinara i pored navedenih i ostalih redovnih isplata, dodaje se u saopštenju. (kraj) SM/ MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.