Iz Ponoševog pokreta Leskovčanima nude pomoć ukoliko zbog protesta imaju probleme

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jun.2023, 11:38

Iz Ponoševog pokreta Leskovčanima nude pomoć ukoliko zbog protesta imaju probleme

Među 10 gradova u kojima je prošle subote održan protest ”Srbija protiv nasilja” bio je i Leskovac, a iz Pokreta Srbija centar (SRCE) građanima koji su mirno protestvali nude besplatnu pravnu pomoć, ukoliko zbog toga što su bili na ulicama tog grada, imaju bilo kakve probleme i pritiske na poslu.

Mnogo nezadovoljnih Leskovčana uzvikivalo je ”Vučiću odlazi”, a među učesnicima protesta bili su mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaposleni u javnom sektoru, pa iz Pokreta SRCE pozivaju sve građane koji budu imali bilo kakve probleme na poslu ili privatno da im se obrate i da će imati svu adekvatnu pomoć i zaštitu. Veliki broj Leskovčana bilo u subotu na ulicama; foto: M. M.

Poruka je poslata, a da li će je svi prihvatiti, neće. Neko od naših sugrađana koji su šetali će zbog toga dobiti prekor od šefa, neko će biti opomenut da to više ne čini, a nekome će poltroni i ulizice praviti veće probleme na poslu, pretiti mu otkazom, napadaće mu porodicu, prijatelje. Pokret Srbija centar je spreman da svakome koji zbog šetnje ima bilo kakvih problema na poslu ili privatno, pruži svu adekvatnu pomoć i zaštitu. Pravni tim Pokreta Srbija centar će svakom građaninu, koji trpi mobing i nasilje zbog toga, pružiti pravnu pomoć. Ovo se odnosi na svakog građanina i nije bitno da li je član ili simpazoiter bilo koje opozicione stranke ili je samo onaj ko želi mir i dobrobit našem gradu - piše u saopštenju.

Iz Pokreta koji predvodi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i predsednički kandidat Zdravko Ponoš dodaju i da su Leskovčani pokazali da je vreme za promene i pozvali ih da i narednih nedelja budu na ulicama grada.

Podsetimo, protest “Srbija protiv nasilja” prošle subote, osim u Leskovcu, održan je i u Nišu, Vranju i Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.