Iz Brazila lično doneo stripove u Leskovac

Izvor: JUGpress.com, 28.Jun.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Brazila lično doneo stripove u Leskovac

LESKOVAC

Na ovogodišnjoj Balkanskoj smotri mladih strip autora sve je iznenadio Renato Melo iz mesta Belama u Brazilu.

Ovaj mladi Brazilac je, naime, lično došao i doneo svoje radove za takmičenje.

Marko Stojanović, jedan od organizatora, kaže za JUGpress da je problem bio u sporazumevanju.

„U prvi mah nismo mogli da shvatimo ko je, šta želi i o čemu se radi. On govori portugalski i ne zna engleski. Onda smo ga okružili sa ostalim gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i nekako smo uspeli da se sporazumemo. Renato je poslao radove na smotru, ali su mu se oni iz nekog nama nepoznatog razloga vratili. Neko u nekoj pošti na relaciji Brazil-Srbija je verovatno zatajio, pa je on lično došao u Leskovac i doneo svoje radove!“

Renato Melo je novim prijateljima poslao zahvalnicu preko društvene mreže u kojoj se od srca zahvaljuje na spektakularnom dočeku.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.