Istraga o smrti bebe u Leskovcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o smrti bebe u Leskovcu

Beba uzrasta tri meseca poginula je danas kada je bačena sa četvrtog sprata stambene zgrade u Ulici Vojvode Mišića u centru Leskovca, potvrđeno je Jugmediji u Službi hitne pomoći i u leskovačkoj policiji.

Kako Beta saznaje nezvanično, sumnja se da je bebu bacila majka M.M. (36) koju je policija privela sat vremena posle tragedije. Policija na licu mesta obavlja uviđaj.

Tragedija se dogodila oko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 15.30 sati. Komšije preko puta zgrade rekle su novinaru Bete da su samo čule vrisak, a kasnije da je beba stradala.

U momentu tragedije u stanu je bio suprug M.M i starija ćerka od pet godina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nastradala beba u Leskovcu posle pada sa zgrade

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2018

Beba uzrasta tri meseca poginula je kada je bačena sa četvrtog sprata stambene zgrade u Ulici vojvode Mišića u centru Leskovca, potvrđeno je Jugmediji u Službi hitne pomoći i u leskovačkoj policiji...Kako Beta saznaje nezvanično, sumnja se da je bebu bacila majka M.M. (36) koju je policija privela...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.