Ispod mosta ništa novo (FOTO)

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2016, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispod mosta ništa novo (FOTO)

LESKOVAC – Najomiljenije mesto Leskovčana za obavljanje fizioloških potreba je most u centru grada kod glavne pošte, a gradom se sa tog mesta širi smrad urina.

Samo za pola sata, omiljeni „mokri čvor“, zid ispod mosta, pored stepeništa za spuštanje na kej, upotrebilo je petnaestak sugrađana koje je uslikao novinar Jugmedie, a među njima je bilo i „dama“, pa smo ipak odlučili da njihove fotografije ne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << objavljujemo.

U jednom trenutku je vrelo kao u košnici, pa se prilikom obavljanja nužde čekao red.

Za Leskovac ne može da se kaže da nedostaju javni toaleti, ali je problem u tome što većina građana i ne zna gde se oni nalaze kao i da su u funkciji.

Potpuno besplatni WC, koji održavaju radnici JKP „Komunalac“ svakodnevno funkcioniše u prolazu ispod Televizije Leskovac, a drugi, veći, radi u centralnom gradskom parku, samo što je iznad njega sagrađen hotel, restoran i kafić „ABC“, koji je nakon dozvole za gradnju potpisao ugovor sa lokalnom samoupravom da će isti i održavati.

Ipak, da bi došli do ovog javnog toaleta, morate proći kroz kafić pomenutog ugostiteljskog objekta jer su vrata na glavnom ulazu konstanto zaključana, što dovodi građane „kojima se žuri“ u zabludu da ovaj WC ne radi.

Sam Leskovac ima 60.000 stanovnika, a sa okolinom oko 150.000. Ipak, ako se nađu na ulici ili u parku jedina mesta gde mogu da pronađu toalet su privatni restorani.

To im očigledno ne smeta da „obeleže“ svoja improvizovana mesta za obavljanje nužde. Ponavljamno, omiljeno mesto je na keju ispod mosta.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.