Isplaćen deo novca udruženjima iz oblasti socijalne zaštite

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplaćen deo novca udruženjima iz oblasti socijalne zaštite

Danas je udruženjima iz oblasti socijalne zaštite isplaćeno 2,4 miliona dinara, što predstavlja četvrtinu izvdvojenu za ovu namenu.

Uplata je izvršena nakon otvaranja namenskog računa u Upravi za trezor, od strane udruženja kojima je finansiranje iz budžeta grada Leskovca odobreno preko konkursa decembra 2017. godine“, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Isplaćena 2,4 miliona udruženjima iz socijalne zaštite

Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2018

LESKOVAC..Danas je udruženjima iz oblasti socijalne zaštite isplaćeno 2,4 miliona dinara, što predstavlja četvrtinu izvdvojenu za ovu namenu, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca...Uplata je izvršena nakon otvaranja namenskog računa u Upravi za trezor, od strane udruženja kojima...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.