Isključeno grejanje u centru Leskovca

Izvor: juGmedia, 11.Jan.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isključeno grejanje u centru Leskovca

Radnici „Toplane“ od sinoć užurbano rade na uklanjanju kvara

LESKOVAC  – Radnici gradske „Toplane“ još od sinoć pokušavaju da poprave curenje vode na starom sistemu kod Tehnološkog fakulteta zbog čega je isključeno grejanje u samom centru Leskovca.

Radijatori su hladni u čitavom centru grada, grejanja nema ni u osnovnoj školi „Josif Kostić, u zgradama u Nikole Skobaljića i Ilije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Strele, kao i duž Bulevara Oslobođenja sve do zgrade „Lepe Brene, a hladno je i u ulici Cara Lazara u takozvanoj „Lopovki“ i u zgradama kod „Kraša“.

Direktopr „Toplane“ Nebojša Krstić se nada da će stanovi već večeras biti topli.

„Reč je o dugoročnom curenju od 9 kubika na dan na starom sistemu pogonu „Zvezde“. Morali smo da isključimo sve kotlove koji su povezani na „Zvezdi“ i za to smo iskoristili ovaj malo topliji dan. Nismo uspeli sve da završimo sinoć ali obećavam građanima da će do večernjih sati dobiti grejanje“, kaže za Jugmediu Krstić.

kod Tehnološkog fakulteta jer tokom radova u toku noći nisu uspeli u potpunosti da ispuste vodu iz pogona.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Centar Leskovca bez grejanja

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jan.2016

Radnici "Toplane“ pokušavaju da poprave curenje vode na starom sistemu kod Tehnološkog fakulteta, zbog čega je isključeno grejanje u centralnom gradskom jezgru. Iz "Toplane" kažu da će građani do večeri dobiti grejanje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.