Investitor u Grdelici da zaposli  devedeset radnika do kraja godine

Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investitor u Grdelici da zaposli devedeset radnika do kraja godine

LESKOVAC

Gradsko veće grada Leskovca je danas  prihvatilo predlog odluke  kojim se pristupa zaključenju aneksa ugovora između DOO „VNB KNITTING“ i grada Leskovca od 13. 5. 2015. godine i kojom se gradonačelnik Leskovca ovašćuje da potpiše aneks ugovora kojim je  utvrđeno  vreme korišćenja objekta u Grdelici na šest godina, sa otkaznim rokom od godinu dana, što je firmi KNITTING, zajedno sa dokazima da su ispunili sve obaveze preuzete ugovorom, potrebno radi dobijanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kredita kod poslovnih banaka i SIEPE.

Grad Leskovac ima pravo da otkaže ugovor u slučaju da se nepokretnost koristi suprotno osnovnom ugovoru, a naročito ukoliko investitor ne zaposli ugovoreni broj radnika (90 do kraja godine, do sada je zapoljeno 17), obrazložio je načelnik Gradske uprave za imovinu i imovinsko pravne poslove Miloš Cvetanović.

Na petoj sednici Gradskog veća odobren je Pravilnik o uslovima za dodelu i korišćenje sredstava za finansiranje i sufinasiranje projekata iz Fonda za zaštitu životne sredine.

Pravilnikom se određuje način korišćenja sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata pravnih lica  iz oblasti zaštite životne sredine. Definisano je ko može da konkuriše kod Fonda za zaštitu životne sredine, koji projekti mogu da dobiju sredstva, na koji način će komisija bodovati te projekte i kako će se vršiti nadzor nad realizacijom tih projekata, rekla je načelnica Gradske uprave za zaštitu životne sredine Bobana Stošić.

Ove godine će za finansiranje i sufinasiranje projekata pravnih lica iz oblasti zaštite životne sredine iz Fonda  biti izdvojeno 3,5 miliona dinara.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.