Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2023, 18:54

Inspektori Odeljenja za inspekcijske poslove pokrenuli 1620 postupaka

LESKOVAC

Inspektori Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Leskovca pokrenuli su u toku 2022. godine ukupno 1620 postupaka.

Od toga 376 postupaka je pokrenula građevinska inspekcija, 305 saobraćajna, 139 za zaštitu životne sredine, 636 komunalna i 164 za poslove trgovine i turizma.

U godišnjem Izveštaju o radu Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Grada Leskovca >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za 2022. godinu navodi se da su, u pogledu ljudskih resursa Odeljenja za inspekcijske poslove poslove, inspekcijski nadzor u toku 2022. godine vršila 4 građevinska inspektora i šef Odseka, 4 saobraćajna inspektora, 3 inspektora za zaštitu životne sredine i šef Odseka, 8 komunalnih inspektora i šef Odseka i 3 komunalna inspektora za poslove trgovine i turizma i šef Odseka. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.