Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2023, 16:13

Imenovani članovi Savet za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima

LESKOVAC

Gradsko veće Grada Leskovca na 45. sednici održanoj 1. februara 2023. godine donelo je Odluku o osnivanju Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji Grada Leskovca. Po toj odluci Savet je stručno radno telo osnovano radi obavljanja poslova iz oblasti bezbednosti saobraćaja na putevima, koji su u nadležnosti grada Leskovca, kao i poslova koordinacije sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i ostalim institucijama u sistemu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bezbednosti saobraćaja. Savet će da čine predstavnici organa, organizacija, institucija, nevladinog sektora i drugih subjekata koji deluju u sistemu bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji Leskovca, a naročito u oblastima finansija, javnih nabavku, bezbednosti saobraćaja na putevima, komunalnih i inspekscijskih poslova, pravosuđa, zdravstva, školskog i predškolskog vaspitanja i obrazovanja, medija i upravljanja putevima.

Ova odluka je realizovana na 81. sednici Gradskog veća, kada je za predsednika saveta imenovan je Olivar Antanasijević, zamenik predsednika Skupštine Grada Leskovca, a za njegovu zamenicu Aleksandra Pavlović, članica Gradskog veća. Imenovano je i 15 članova saveta, a to su: potpukovnik Vladica Stojanović, načelnik Odeljenja saobraćajne policije, Novica Nikoli, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“, Goran Simić, sudija Osnovnog suda, Branislav Đorđević, predsednik Prekršajnog suda, Stojan Stevanović, šef Odeljenja za hitni i sanitetski transport Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Leskovac, Marina Ilić, rukovodilac Školske uprave Leskovac, Vladimir Sinadinović, direktor JKP „Komunalac“, Saša Đorđević, zaposleni u PU „Vukica Mitrović“, Danijel Stojković, šef Odeljenja za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu, Saša Jovanović, saobraćani inspektor u ODseku za poslove građevinske i saobraćajne inspekcije Gradske uprave Grada Leskovca, Žarko Antanasković, nastavnik praktične nastave iz oblasti saobračaja u Tehničkoj školi „Rade Metalac“, Nebojša Denić, zaposleni u Odeljenju za javne nabavke Gradske uprave Grada Leskovca, Dejan Stanković, zaposleni u Odeljenju komunalne milicije Gradske uprave Grada Leskovca, Nataša Jovanović, zaposlena u Odeljenju za poslove Skupštine grada i Gradskog veća grada Leskovca i Marija Milosavljević, šefica Odeljenja za finansije Gradske uprave Grada Leskovca. (kraj) IS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.