Izvor: JUGpress.com, 28.Mar.2024, 18:36

Iako su gubici u vodovodnoj mreži 44%, rukovodstvo ne održava mrežu već ručava u italijanskim i nacionalnim restoranima

LESKOVAC
Činjenicu da gubici vode iznose 44%, Vodovod Leskovac pravda količinom vode koja ne donosi prihod vodovodima u Srbiji, i to 41%. Umesto izvinjenja i sramote zbog nedostatka ulaganja u održavanje mreže, Vodovod Leskovac se hvali što je “na nivou” svih ostalih u Srbiji?! Leskovački naprednjaci u ovoj godini za investiciono održavanje vodozahvata akumulacije Barje planiraju sumu od 500.000 dinara, iako će ista suma otići na ručkove sa definisanom – nacionalnom i italijanskom kuhinjom!
Postavljanje ručkova u luksuznim restoranima na listu prioriteta iznad osnovne životne potrebe za vodom je neprimereno čak i za naprednjake. Dok građani zbog konstantnih havarija i dotrajalih azbestnih...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.