IZNAD ZABETONIRANOG MUŽA STAVILA DEČIJI BAZEN! Detalji stravičnog zločina kod Leskovca: Biljana na sve načine pokušala da sakrije Ivanovo telo

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 21:54

IZNAD ZABETONIRANOG MUŽA STAVILA DEČIJI BAZEN! Detalji stravičnog zločina kod Leskovca: Biljana na sve načine pokušala da sakrije Ivanovo telo

Novi detalji slučaja koji je potresao Srbiju.

Telo Ivana Stojanovića (40) iz Velikog Trnjana, pronađeno je zabetonirano u metalnom buretu, zazidanom ciglama, iznad koga se nalazio dečji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza.

Telo je, kako se saznaje, otkrio Nenad, brat nastradalog, kada je čekićem krenuo da ruši pregradni zid u štali.

- Kada je udario čekićem i polomio zid, prvo što je video bila je lobanja njegovog brata. Telo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo u metalnom buretu oko koga je bio sagrađen pregradni zid od cigala i betona. Iznad je bila izgrađena betonska ploča, na kojoj je stajao dečiji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza. Mesto je bilo zamaskirano tako da niko ne bi pomislio da se baš tu nalazi leš u buretu - pričaju meštani.

Prema nezvaničnim informacijama, na tavanu kuće nađena je sekira kojom je, kako se sumnja, usmrćen Ivan.

- Sekira je bila umotana u kese i ostavljena na tavanu - kaže sagovornik.

Podsetimo, Ivanovo telo bilo je ubačeno u bure i preliveno betonom.

Očevici kažu da je telo Ivana Stojanovića pronađeno u buretu zabetonirano u "čučećem položaju", ali da, verovatno zbog betona, nije otpao ni jedan deo tela iako se nalazilo tu tri godine.

- Kada je malter skinut videle su se povrede sečivom po celom telu, nalik na one koje su samo mogle da budu nanete sekirom - priča rođak Stojanovića, koji je, kaže, imao tu nesreću da sve to vidi i da od tada ne može oči da sklopi.

Bure se nalazilo iza naknadno dozidanog zida.

- Taj zid je bio od cigala i maltera u jednom ćošku, a preko su bile nabacane neke stvari, otpad. Zid je amaterski urađen. Ili se radilo na brzinu ili ga je zidala ženska ruka - smatra sagovornik.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Leskovcu - Biljana zabetonirala muža

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.