IZBEGNUTA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Točak se odvalio sa vatrogasnog kamiona, vozač jedva ukrotio vozilo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Točak se odvalio sa vatrogasnog kamiona, vozač jedva ukrotio vozilo (FOTO)

Vatrogasno vozilo zaustavilo je saobraćaj u Svetoilijskoj u Leskovcu nakon što mu se odvalio točak kada je vozač pokušavao da skrene iz ove ulice u Jug Bogdanovu.

Sreća, te se sve desilo dok se vozilo vraćalo sa terena, nedaleko od same vatrogasne stanice, navodi Jugmedia.rs.

- Svaka čast vozaču koji je uspeo da obuzda vozilo kada je točak ispao iz ležišta, te niko nije nastradao na ionako prometnoj raskrsnici - tvrde očevici.

Povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovoj saobraćajnoj nezgodi nema. Ostaje pitanje da li je kamion uopšte u skorije vreme prošao tehnički pregled, pored činjenice da Vatrogasna služba Leskovac već dugi niz godina vapi za novim vozilima.

Pratite nas i na našem instagramu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.