ISTRČALA JE IZ KUĆE VRIŠTEĆI I U PLAMENU Detalji tragedije u Leskovcu teraju suze na oči: Pre 20 godina na isti način je izgubila ćerku...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 22:16

"ISTRČALA JE IZ KUĆE VRIŠTEĆI I U PLAMENU" Detalji tragedije u Leskovcu teraju suze na oči: Pre 20 godina na isti način je izgubila ćerku...

Užas u Leskovcu.

Žena (65) iz Leskovca izgorela je u požaru koji je je oko 20 časova izbio u jednoj kući u Ulici Đuke Dinića u Leskovcu.

Nesrećna žena je zadobila stravične opekotine po celom telu i hitno je transportovana za Niš.

- U pitanju su opekotine drugog i trećeg stepena po celom telu. Životno je ugrožena - kaže za medije direktor Opšte bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Kako javlja naš novinar sa lica mesta u pitanju je žena koja je socijalni slučaj, a do požara je došlo kada je nasred sobe ložila vatru da se ugreje.

Istrčala je iz kuće vrišteći i u plamenu. Bacili smo odmah na nju ćebe i pustili crevo sa vodom da je ugasimo. Bilo je strašno - priča njen prvi komšija koji je izvukao iz plamena.

Vatrogasci su uspeli da lokalizuju vatru kako se ne bi proširila na okolne kuće.

U ovoj kući je boravila sa sinom uz dozvolu vlasnika.

Nesrećnoj ženi je, takođe u požaru, pre dvadeset godina stradala maloletna ćerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.