INTERVJU Olivera Pešić: Rekla sam Siniši Malom da nam treba više para (JUGMEDIA TV)

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTERVJU Olivera Pešić: Rekla sam Siniši Malom da nam treba više para (JUGMEDIA TV)

Moja očekivanja od budućeg ministra finansija su da kada se negde u decembru mesecu budemo ponovo ovde sreli, da će budžetom za 2019. godinu biti planirana još veća sredstva za jug Srbije i za grad Leskovac, obzirom na to da ćemo imati sve bolje i bolje stanje u državnoj kasi, ističe narodna poslanica iz ovog grada Olivera Pešić.

Ona je u intervjuu za naš portal kazala da je u Narodnom domu lično poručila budućem ministru finansija Siniši Malom da je neophodno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da se još veća finansijska sredstva ulože u jug Srbije, jer je jug Srbije godinama unazad bio devastiran:



Naš posao, kao narodnih poslanika je i to – da lobiramo, a da nas ministri čuju “, dodaje Pešićeva.

Pomalo je, kako kaže, razočarana time što veliki broj građana ne zna koja je prava uloga narodnih poslanika, pa često od nje zahtevaju nnerealne stvari, poput zaposlenja ili rešavanja dugačkih sudskih sporova.

Retko ko od sugrađana dođe sa konkretnim predlogom da ukase na promenu ili dopunuu nekog zakona. To je ono što mi kao narodni poslanici možemo i treba da radimo. Do sada sam uspela da se izglasaju moja tri amandmana na koje su ukazali upravo moji Leskovčani sa kojima sam razgovarala”, naglašava.

Potpuno #ISKRENO o svojoj karijeri, porodici, uticaju, moći, ali i o „ženskim stvarima“ pogledajte šta kaže narodna poslanica Olivera Pešić u našem video intervjuu.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.