IN MEMORIAM:Preminuo Krsta Stojanović

Izvor: juGmedia, 07.Avg.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIAM:Preminuo Krsta Stojanović

LESKOVAC – Poznati privrednik I političar Krsta Stojanović preminuo je danas u Leskovcu posle kratke i teške bolesti u 74 godini.

Obavljao je dužnosti potpredsednika Skupštine opštine Leskovac, predsednika veća Mesnih zajednica opštine Leskovac, predsednika Saveza komunista u Leskovcu i u više mandata člana leskovačkog Izvršnog veća.

Stojanović će ostati upamćen i kao dugogodišnji predsednik Fudbalskog kluba Vučje koji je uveo sredinom devedesetih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u drugoligaško društvo.

Bio je član predsedništva Fudbalskog saveza Srbije i dobitnik mnogobrojnih društvenih i državnih priznanja i odlikovanja.

Kao privrednik dugi niz godina uspešno je vodio Zanatsku zadrugu Vučje.

Sahrana Krste Stojanovića obaviće se sutra u 14 časova na seoskom groblju u Belom Potoku.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.