IMA LI PRLJAVŠITINI KRAJA? Očišćena još jedna divlja deponija u centru grada

Izvor: juGmedia, 03.Okt.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA LI PRLJAVŠITINI KRAJA? Očišćena još jedna divlja deponija u centru grada

LESKOVAC – Velika količina građevinskog otpada i šuta, kao i rastinja  uklonjena je u samom centru grada u ulici Cara Lazara, u neposrednoj blizini Garetove palate.

Načelnica leskovačke Uprave za zaštitu životne sredine Bobana Stošić apelovala je na građane da im prijave slične lokacije koje zahtevaju uređenje.

Pojedini delovi našeg grada se nalaze u stanju koje zahteva uređenje i čišćenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kako bismo Leskovac učinili sredinom zdravijom za življenje. Želimo da istaknemo jedan drugačiji pristup i da svi zajedno brinemo o zaštiti životne sredine„, ističe Predrag Ivanović, odbornik u Skupštini grada, inače žitelj Mesne zajednice Centar.

I ova akcija je sprovedena u organizaciji Gradske uprave za zaštitu životne sredine, kompanije Por Verner Veber, JKP „Komunalac“ i komunalne policije.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.