Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2021, 22:52

I puče bruka u Lebanu

LEBANE-LESKOVAC

RADAN – JEDINSTVO (GORNjE STOPANjE) 2:5

Dojučerašnji srpskoligaš ekipa Radana iz Lebana doživela je pravu katastrofu na svom terenu pored reke Jablanice u meču sa ekipom Jedinstva iz Gornjeg Stopanja, čiji su fudbaleri za 90 minuta igre u pet navrata primorali golmana ,,zelenih” da vadi lopti iz sopstvene mreže. Domaći napadači dva puta su pogodili mrežu gostiju, u meču koji je okončan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rezultatom 2:5 za zonaša iz Gornjeg Stopanja.

Ekipa Žitorađe iz istoimenog mesta u meču u Čekminu sa 0:1 savladala je domaću ekipu, dok su ,,plantažeri” kao domaćini poraženi sa 1:3 u utakmici sa OFK Topličaninom.U Medveđu domaća Jablanica nema milosti ni protiv bilo koje ekipe. U ovom kolu, posle dobre igre, sa 3:1 savladali su čvrstu ekipu Alakinca.

Rezultati 6.kola:

Polet 1980 – Svetost 0:2

Čekmin – Žitorađa 0:1

Plantaža – OFK Topličanin 1:3

Jablanica – OFK Alakince 3:1

Radan – Jedinstvo (GS) 2:5

Vranjska banja – SFK Morava 0:3

Nebeski anđeli – Ternoci 2:2

Tekst i foto: Vlastimir Stamenković

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Gornjostopančani “razbili” Radan u Lebanu

Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2021, 19:28

LEBANE..Dojučerašnji srpskoligaš ekipa Radana iz Lebana doživela je pravu katastrofu na svom terenu pored reke Jablanice u meču sa ekipom Jedinstva iz Gornjeg Stopanja, čiji su fudbaleri za 90 minuta igre u pet navrata primorali golmana ,,zelenih” da vadi lopti iz sopstvene mreže. Domaći napadači...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.