Izvor: JUGpress.com, 27.Jun.2023, 08:16

I leskovačka Turistička organizacija bila na Šapićevim danima porodice

LESKOVAC

Iz Turističke organizacije Leskovca tvrde da je turistička ponuda grada uspešno promovisana u Beogradu u okviru manifestacije „Beogradski dani porodice”, a čiji je organizator upravo grad Beograd a na ideju gradonačelnika im.

Na više lokacija, uz centralni, celodnevni događaj na Trgu republike, promovisane su porodične vrednosti, naša tradicija, istorija, kultura i sve ono što grad u segmentu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << očuvanja ovih stubova našeg društva može da ponudi. Na relaciji od Trga republike do Kalemegdana, Beograđani i brojni gosti srpske prestonice imali su priliku da kroz tematske zone uživaju u velikom broju programa koji su pripremljeni za sve generacije, saopštavaju iz TOL-a.

Štand Turističke organizacije grada Leskovca bio je smešten u zoni turizma gde su predstavljene tradicionalne različitosti i lepote gradova i opština Srbije i Republike Srpske. Predstavnici TOL-a su putem brojnih štampanih turističkih publikacija i u direktnom kontaktu sa zainteresovanim posetiocima, posebno iz inostranstva predstavili kompletnu turističku ponudu grada, a ovo je bila prilika za najavu predstojećih manifestacija “Karnevala” i “Roštiljijade”.

Istovremeno, Turistička organizacija Leskovca učestvovala je na najznačajnijoj turističkoj manifestaciji opštine Bela Crkva – Belocrkvanskom karnevalu. Ovaj karneval je okupio predstavnike Federacije evropskih karnevalskih gradova i karnevalskih grupa među kojima je i grupa „Karnevala Leskovac“ sa atraktivnom maskom „Začarana šuma“, dodaje se u saopštenju. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.