I Leskovčani za Aleksandra Vučića

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2013, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Leskovčani za Aleksandra Vučića

LESKOVAC – Članovi Gradskog odbora  SNS u Leskovcu jednoglasno su doneli odluku da Aleskandar Vučić ponovo bude izabran za lidera ove najveće vladajuće stranke u Srbiji. Vučić je počasni građanin Leskovca.

Predlog je na sednici obrazložio je predsednik GrO SNS i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetnović, ocenjujući da je Vučić najpoštovanija ličnost u Srbiji, budući da se dokazao u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << protiv  korupcije i organizovanog kriminala, da ulaže napore da ojača ugled Srbije u svetu, i ojača njene ekonomske potencijale.

Novi vođa srpskih naprednjaka biraće se na  vanrednoj izbornoj Skupštini Srpske napredne stranke 25. januara naredne godine Beogradu. Vučićev protiv kandidat biće, kako je najavio, Vladimir Cvijan.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.