I Kesić čestitao rođendan leskovačkom gradonačelniku

Izvor: juGmedia, 16.Mar.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Kesić čestitao rođendan leskovačkom gradonačelniku

LESKOVAC  – Ima li srećnog grada bez srećnog gradonačelnika, pitao se večeras Zoran Kesić, autor popularnog politčkog tok šoua  „24minuta“, komentarišući u svom satiričnom maniru nedavnu proslavu 50. rođendana gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

I nejmu su najviše za oči zapale majice mladih aktivista na kojima je pisalo: „„Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Ti što postojiš“ i „Volimo Te… Dr. Goran Cvetanović“.

„Svima nama je uvek noćna mora šta obući za žurku. Tu brigu nisu imali Leskovčani , evo svi iste majice. Em kul izgleda, em gradonačelniku puno srce. Majice jesu lepe, ali je moguće da  bi još prikladnije bile one sa natpisom – Obećan mi je posao, a sve što sam dobio je ova glupa majica, ili – Lik do mene je isto u stranci – predlagao je Kesić.

Smatra da je 50 godina lepa prilika za podvlačenje crte i konstatuje da u slučaju Cvetanovića ima toga i na – pretek. Posle ove konstatcije emitovano je predstvaljenje gradonačelnikove biografije.

Duhoviti Kesić svoj blok o leskovačkom gradonačelniku završava komplimentima na račun prvog čoveka Leskovca, poput, svestran, vizionar, obrazovan, uspešan….

„Zar je onda čudo što se ne štedi i na žurci. Uosatlom čovekov pedesti rođendan je samo jednom u 50 godina. Nadamo se pozivu na žurku za 100-ti. Nema simnje da će i tada biti na vlasti“, ubeđen je Zoran Kesić, autor emisije koju cela Srbija čeka s nestrpljenjem.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.