Humanitarni koncert studenata za Miloševo srce

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert studenata za Miloševo srce

U utorak 15. decembra od 20 sati u koncertno-izložbenom prostoru niškog Fakulteta umetnosti nastupiće muzičari i hor ovog fakulteta, a na koncertu će biti prikupljan novac za pomoć mladom naučniku iz Leskovca Milošu Nikoliću kome je potrebna transplantacija srca.

Kako objašnjavaju iz Studentskog parlamenta Univerziteta u Nišu koji zajednički sa Fakultetom umetnosti organizuje ovaj humanitarni koncert, ulaz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će biti slobodan, a građani će donacije moći da ostave u kutiji koja će biti u sali u Knjaževačkoj 2.

Tridesetogodišnji Miloš Nikolić iz Leskovca, jedan od najboljih studenata Prirodno - matematičkog fakulteta u Nišu i perspektivni mladi naučnik i istraživač, teško je oboleo, a jedino trajno rešenje je transplantacija srca koja košta 120.000 evra.

Kako bi sakupili novac za operaciju koja bi bila urađena na klinici u Beču, Miloševe kolege i prijatelji pokrenuli su humanitarnu akciju “Srce za Milošev osmeh”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.