Humanitarna trka sa bojama u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 16.Maj.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna trka sa bojama u Leskovcu

Leskovačka Gimnazija po drugi put organizuje festival „Obojimo svet“, koji je humanitarnog karaktera i koji će se održati u Gradskom parku u petak, 27. maja od 12 časova.

Sav sakupljeni novac ide u humanitarne svrhe

Svi učesnici će trčati ili šetati obeleženom stazom, dok ih volonteri prskaju bojama i cilj je da se sakupi što više boja na majici.

Za one koji ne žele da učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u trci, organizatori su pripremili dodatne aktivnosti kao što su društvene igre, fejs pejting, crtanje karikatura koje će se kasnije prodavati.  Pored toga organizuje se i semafor žurka i ona je sastavni deo ovog festivala.

Cena za učešće je 100 dinara i dobija se boja i traka

Nosićemo  semafor narukvice različitih boja, koje su tu da bi upotpunile ovaj događaj a za muziku će biti zadužen DJ Pantix. Svi su dobrodošli, bili srednjoškolci, osnovci, studenti ili ne idete u školu“, kaže Tijana Glušac, predsednik parlamenta i organizator festivala.

Iz organizacije poručuju da su dobrovoljni prilozi uvek dobrodošli a cilj im je da se zabave, proslave proleće i pomognu drugima.

Organizatori su Učenički parlament leskovačke gimnazije i Udruženje „Narodni parlament“.

Emilija Mladenović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.