Izvor: JUGpress.com, 20.Dec.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija u subotu ispred LKC

LESKOVAC

Dragi Leskovčani, u subotu 21.12. od 11 do 14h na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra ne samo da nas očekuje sunčano vreme, već i akcija za toplinu i radost onih koji je retko imaju. U saradnji sa Leskovačkim kulturnim centrom i DrAmaterima dolazi nam Whatifness ekipa u sklopu njihove akcije „Vozilo za tuđe potrebe“. Akcija se odnosi na prikupljanje paketića onima kojima je najviše potrebno. Sjajna >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << stvar je da će svi paketići ostati baš tu, u Leskovcu i okolini. Lista udruženja/domova koji će biti darovani uskoro sledi. Svakako, svi novi predlozi su i više nego dobrodošli.

Dođite da zajedno usrećimo ugroženu decu, bake i deke, naše sugrađane kojima je najpotrebnije, jer ko će kome ako ne svoj svome. Pored nas, najboljih sugrađana, svi lokalni preduzetnici su i više nego dobrodošli da se priključe u akciji.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.